Coachning

VI KAN HJÄLPA DIG UTVECKLAS


Oavsett var man är i livet eller på sitt arbete, behöver man ibland få hjälp med att utvecklas vidare. Det är just det vi gör med grundtanken i den hela människan, vare sig om du är en privatpreson, i en organisation eller i ett företag. Vi hittar tillsammans strategier för detta som leder till det resultat du eller teamet behöver.

Omdömen

PEDAGOGISK OCH LÄTT ATT ARBETA MED


“Elaine är en väldigt härlig person att arbeta med, hon är enkel, strukturerad och pedagogisk. Med hjärtat på rätt ställe, hon får en att känna sig sedd. Det bästa med Elaine är att det är högt i tak och skratten är aldrig längt borta. ”


Cissi Norling

- Student

ÄNDRADE MITT SÄTT ATT TÄNKA


“Jag tog mig från A till B på ett helt annat sätt än jag tänkt mig, och resan dit har varit riktigt tuff men också helt fantastisk. Glädjen som Elaine ger och hennes kunskap har fört mig dit jag vill på ett sätt där jag äntligen kan må bra."


Lillemor Torsson

- Kreatör


STYRKAN I DET LILLA..


“Elaine har fått mig att förstå styrkan i det lilla och vi har arbetat med ändrade arbetsmetoder och hur vi ser på personalfrågor. Resultatet har inte väntat på sig. För det är jag så tacksam för det hjälp och förståelse Elaine bidragit med."


John Fields

- Företagare Sverige EnglandEN BOK SOM FÖRÄNDRAR


I denna bok får du bland annat lära dig mer om olika människotyper och hur motivation skapas. Här finner du även gripande skildringar där den som drabbas fått känna på vad en narcissistisk eller psykopatisk personlighet faktiskt innebär. Boken ger dig även tankesställare över innebörden av gott ledarskap och sämre ledarskap eller till och med "dårlikt" ledarskap. Boken innehåller övningar och verktyg för reflektion och exempel på saker du bör undvika för ett hållbart arbetsliv och liv.

#Bok: Psykopatetiskt - ledarskap utan psykopati och annan dårskap

Recensioner

Rekommenderar

varmt denna bok


“Jag kan varmt rekommendera denna bok. Den har allt man behöver för att skapa ett bra klimat på jobbet.”


Anders Rosenlund

- chef MESAB

Den är för oss alla!


“Detta är en bok som alla borde läsa om ledarskap. Inte bara ledare utan alla vi som är medarbetare. Slår i Solar Plexus som en tungviktsboxare. Rak, tydlig text. Alla förstår. Kunde inte släppa boken när jag hade börjat och bara läste på. Kom för sent till jobbet dagen efter. Det finns ledarskapsbiblar som ingen orkar läsa, än mindre förstår och nu finns Psykopatetiskt. Den är för oss alla. 


Paivi Kukkonen

- chef BIC

Den är grym!


“MIn fantastiska och före detta chef har skrivit en mycket spännande och intressant bok. Den är grym!”


Annika Clausen

- chef Certego